Over ons

Team op maat


Zoals elk erfgoed op zich uniek is, is elk herbestemmingsproject dit ook! Daarom wordt per project een team op maat bij elkaar gebracht waarin de eigenaar, gebruiker en/of ontwikkelaar mee participeren.

Vaste waarden

Drijvende kracht achter Erfgoedstudio is Christophe Soulliaert. Christophe is al meer dan 25 jaar actief betrokken bij het herbestemmen, restaureren, exploiteren  en onderhouden van erfgoed. En dit zowel als uitvoerder van restauratieprojecten,  beheerder van erfgoed, eigenaar, projectontwikkelaar en als extern adviseur voor eigenaars en stakeholders van waardevol beschermd erfgoed.


“Ik vergelijk een geslaagde herbestemming graag met koken, naast erfgoed, één van mijn andere passies. Lees meer...


E | christophe@erfgoedstudio.be

Dominique Moens is economiste van opleiding en expert in financiële analyse, planning & modelling. Ze werkte gedurende enkele jaren als zakelijk directeur van Erfgoed Vlaanderen vzw, waar de herbestemmingsmicrobe haar te pakken kreeg. Nadien ging ze aan de slag als financieel-administratief verantwoordelijke in een uit de kluiten gewassen onderzoeksinstituut. Als mede-oprichter van Erfgoedstudio keert ze nu terug naar haar oude liefde: erfgoed… Ze houdt zich binnen Erfgoedstudio vooral bezig met de financiële kant van de herbestemmingstrajecten.


E | do@erfgoedstudio.be

© 2018 Erfgoedstudio